Jak dołożyć wyjście AUX w radiu Swing montowanym u dealera?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • andrzejtg
    Classic
    • 2010
    • 19

bobas, też musze nałożyć jakieś cudo..do tego łajzy obtarły mi lakier bo cholera parkować nie umieją i drzwi otwierać....może kolorowa pomoże choć troche zniwelować skutki
  • savio23
    Drive
    • 2009
    • 82

Witam !
    Mam sprawe mianowice jak dolozyc wyjscie aux w radyjku swing montowanym w salonie .Wiem ze w przypadku montazu fabrycznego tak owe wyjscie znajduje sie w schowku bodajze od strony pasazera. Po malym przegladzie tego schowka zlokalizowalem tam zaslepke w miejscu w ktym najprawdopodobniej ten kabelek wychodzi.
    Jesli to mozliwe to prosilbym o opis instalacji tego kabelka typu co zdjac,co wyjac jaki kabelek gdzie wpiac itp .Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam

Komentarz

• Quest
      Ambiente
      • 2009
      • 232

savio23, aux wychodzi do podłokietnika... temat już był... SZUKAJ'ka się kłania...
      Człowiek wiedzy żyje działając, a nie myśląc o działaniu, ani też myśląc, co pomyśli, kiedy skończy działać.

Komentarz

• savio23
        Drive
        • 2009
        • 82

do podlokietnika w wersji ambiente a jesli ja posiadam wersje mint to gdzie ma mi wyjsc? z tego co sie orientuje to w wersji mint wychodzi wlasnie w schowku od str pasazera

Komentarz

• _tm_
          RS
          S_OCP Member
          • 2004
          • 2333
          • Superb III (3V3)
          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
          • CDAA 1.8 TSI 160 KM
          • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

Zamieszczone przez savio23
          do podlokietnika w wersji ambiente a jesli ja posiadam wersje mint to gdzie ma mi wyjsc? z tego co sie orientuje to w wersji mint wychodzi wlasnie w schowku od str pasazera
          O ile dobrze rozumiem o czym piszesz to w schowku jest miejsce na interfejs MDI. Nie wiem, czy AUX też tam może być umieszczony.
          S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
          Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
          -------------------------------------------------------------------------
          O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
          O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
          O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010

Komentarz

• maba8
            Ambiente
            • 2009
            • 168

savio23, z tego co ja sie dowiedziałem analizując forum
            (tez swego czasu chciałem dołożyc kabelek)to koszt takiego podłączenia
            jest baaardzo wysoki i wszystkie posty na ten temat twierdzą że się nie
            opłaca, taniej i lepiej jest nagrać sobie płytkę z muzą jaka chcesz i śmigać.
            Przecież to radio ma mp3 więc muzy nagrasz do woli.
            Ja sobie odpuściłem.
            P O Z D R A W I A M O2 FL MPI srebrny Mint

Komentarz

Pracuję...